WERCHTER BOUTIQUE 16/06/18

Een overzicht van Werchter Boutique 2018

HILLROCK 16/06/2018

Een volle tent, leuke sfeer, vriendelijke medewerkers… en tonnen muzikale decibels die er door gejaagd werden. De Hillefisters zetten voorbije zaterdag een top-mini-festivalletje neer!

Lost Baron bracht het hard, ruw, strak en soms zelfs kwaad. Net zoals we het graag hebben… Metal met een heerlijke sound, waar Martin Furia (gitarist bij Bark) voor iets tussen […]

SWTC Antwerpen, De Singel (08/06/2018)

SWTC met een mooie affiche maar veel te weinig volk

FOO FIGHTERS Antwerpen, Sportpaleis, 11/06/2018

Het optreden van de Foo Fighters was goed, maar soms waren de onderbrekingen en de gitaar- en drumsolo’s te lang waardoor het tempo soms wegzakte.

JUDGEMENT FEST Oefenbunker, Landgraaf 09/06/2018

Bloedheet was het en het publiek bijgevolg een beetje slomer dan anders. De artiesten leken er weinig last van te hebben, want wij zagen 5 (van de 7) steengoede optredens ! Een zeer geslaagd verjaardagsfeestje voor De Dag des Oordeels !

Roza Parks klinkt voor ons bij de eerste kennismaking vrij ‘mellow’, in vergelijking met […]

THE GLUCKS, TUBELIGHT + THE TUBS Mechelen, De Club (09/06/2018)

Mama! The Glücks legden een bom onder Mechelen, alles kapot! Eens je de alles verschroeiende broeierige withete set van dit vervaarlijke duo overleefd had, zou je haast vergeten dat ook The Tubs en Tubelight voordien nog de pannen van het dak speelden, die zaterdagavond 9 juni 2018 in De Club in Mechelen.
Het was bloed […]

SENNE GUNS Gent, DOKkantine (08-06-2018)

Het leek erop dat de kleine kantine van DOK, de site op de Oude Dokken in Gent, gevuld was met mensen die Senne Guns persoonlijk kenden. De sfeer was al snel familiair en Senne gaf de indruk erg op zijn gemak te zijn. Eventuele zenuwachtigheid was er niet aan te zien.

Nochtans ging het om […]