Interviews

MY BABY

Ze hebben ons ooit eens gezegd dat we iets hebben omdat we zo “on-Nederlands” goed zijn.

MARIEKE HUTSEBAUT (THE SPECTORS)

Op 29 september vieren we feest in de Kinky Star. Hiep hiep hoera, want we bestaan twee jaar en we hebben heel wat schoon Belgisch volk uitgenodigd. The Spectors bijvoorbeeld. Indiebeachpop of zoiets, maar vooral makers van zeer aanstekelijke liedjes. We kluisterden zangeres Marieke vast aan een ronddraaiend rad en met een woeste blik […]

MOA

Een goed album beluisteren kun je bijna vergelijken met een goed boek lezen.

MARK BURGESS

Ik heb een diep besef van de realiteit, en wat eronder ligt, maar van nature uit ben ik geen ellendig persoon. Zeker niet!

STIJN MEURIS

Zijn tirades zijn nog volop bezig, en Stijn Meuris is er al met zijn  volgende wapenfeit: zijn nieuwste cd Vigilant. Een spiegelbeeld van de maatschappij die barsten vertoont, net als zijn bril op de hoes. Stijn nodigde ons in de Minard uit voor een stevige babbel over…tja…de wereld van vandaag!

Hangen jouw tirades en Vigilant samen? […]

MARY’S LITTLE LAMB

MARY’S LITTLE LAMB

Mary’s Little Lamb heeft zijn nieuwe plaat af, Elixir for the Drifter, en die is niet mis! De opvolger van Fortune & Chance komt pas wordt geprezen, niet in het minst door onszelf. Tijd voor een praatje met bezieler Bart Hendrickx.

Dag Bart, proficiat met jullie prachtige plaat, Elixir for the Drifter. Het […]

MEEWIND 2.0

Op zondag 27 november organiseert muziekclub N9 MEEWIND 2.0 in Eeklo. Een eigenzinnig festival met een abnormaal muzikaal programma, zoals ze het zelf zeggen. Wij spraken met concertorganisator Bert Cambier, één van de samenstelster van het programma Karen Willems en labelbaas Mike Keirsblick van Consouling Sounds.

Op 27 november organiseren jullie MEEWIND 2.0, een […]

MALCOLM NIX

Op 10, 11 en 12 november wordt in Leuven 40 jaar punk gevierd. Wij spraken met programmator Malcolm Nix over wat dit genre betekende, betekent en zal betekenen…

Dag Malcolm. Jij bent één van de schouders van Breaking Barriers. Leg ons eens uit waarover het allemaal gaat en vooral wat we zo al kunnen verwachten.
Zoals op […]