HERRNIA

Iedereen die een beetje met zijn ogen open door de wereld loopt zal wel begrijpen dat er genoeg is om gefrustreerd van te worden zeker?

FELIZ

Wij zijn een kersverse band die nog moet beginnen leven onder de mensen, dus ik hoop dat de nieuwsgierigheid gewekt is!

ARSON

Hoewel ik absoluut niet denk dat wij het wiel hebben uitgevonden, zijn er eigenlijk niet zo heel veel bands die doen wat wij doen.

FUTURE OLD PEOPLE ARE WIZARDS

De teksten zijn bij momenten zeer persoonlijk en dat is nieuw voor mij. Er moest iets uit en dan krijg je automatisch wel een natuurlijke intensiteit.

THE WEDDING PRESENT

Ik ben er trots op dat we al zo lang bestaan ​​zonder het spel van de muziekbusiness te moeten spelen.

DIVE

Het totaal uw zin kunnen doen en de halve wereld zien, was en is, mij zoveel meer waard en als underdog de zaal platspelen geeft echt wel voldoening

THE KIDS

Breaking Barriers, het festival in Leuven dat aantoont dat punk nog niet geregistreerd is bij de begrafenisondernemer heeft dit jaar (9 en 10 november) heel wat schoon volk. Zo is er het jonge geweld van Cocaine Piss (the best punkband of da moment!), de zwaar ondergewaardeerde geniën van Theatre Of Hate, maar ook de […]

A SPLIT SECOND

De EBM- en industrial-scene is heel goed voor ons geweest, maar New Beat heeft ons in België bijna genekt.

CLAN OF XYMOX

Een belangrijk essentieel aspect van het schrijven van muziek is proberen in de donkere kant te duiken

33-45 MAGAZINE

Eigenlijk zou je kunnen stellen dat 33-45 op onze manier een ode aan de muziek is. Dus alles, nee, maar héél veel in elk geval.