De kalender van Dour Festival (11-15 juli 2018) begint stilaan goed vol te lopen en vandaag komen er nog eens 26 nieuwe acts bij.

Enkele namen: Popdiva Mø (Denemarken), het fantastische Little Dragon (Zweden) , Belgische parels als Juicy en FùGù Mango en de twee Franse bands Bagarre en L’impératrice.

Uit de Verenigde Staten komen de rappers van Goldlink en 070 Shake maar ook de Indonesische Rich Brian en het Belgische duo Caballero & JeanJass en MC Swing komen hun ding doen.

In de elektronische scène komt koningin van de nacht Paula Temple in b2b met de Engelse Rebekka en is Amerikaanse Black Madonna opnieuw van de partij. Voor het eerst op De Red Bull Elektropedia Balzaal staan Mr. Oizo en zijn maffe sets, net zoals zijn Franse landgenoot Umwelt. De Italianen van Mind Against en het Zwitserse duo Adriatique vervolledigen het plaatje.

Voor de liefhebbers van hardrock komt het Duitse trio Kadavar, 2 Amerikaanse bands Pallbearer en Eyehategod, en de Californische gothic priesteres Chelsea Wolfe. De post-punkers worden blijgemaakt met de komst van de Canadese Preoccupations.

De dub scene tenslotte verwelkomt een aantal artiesten met een mix van legendes zoals U-Roy[& Mad Professor], Ken Boothe en Channel One. Ook vertegenwoordigd zijn Biga*Ranx en de schitterende Hollie Cook.

Voor tickets en overnachtingen: tickets.dourfestival.be